Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  AA-MARKETING AGENCY
- ADVERTENTIES -

VIDEO PRODUCTIE

1

DESIGN

2

BUSINESS 2 BUSINESS

3

AA Marketing Agency is een creatief bedrijf gespecialiseerd in online video voor media, bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties. AA Marketing Agency produceert videoreportages en bedrijfsfilms voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook bouwen we websites waar een belangrijke rol is weggelegd voor video's. Denk daarbij aan videoplayers of videopagina's gekoppeld aan geavanceerde databases. Of websites met interactieve flash-video's. Daarnaast is AA-Marketing Agency gespecialiseerd in het ontwerpen van 3D toepassingen in video's voor tv productie en web- en media productie.


Een kleine greep uit onze diensten:
3d artwork
Animatie en film voegen ten opzichte van stills het nodige toe. Beweging zorgt voor beleving en zal meteen de aandacht trekken van de kijker. Daarnaast biedt het natuurlijk de mogelijkheid een verhaal te vertellen en de potentiële koper van uw product te overtuigen. Een 3D animatie kan variëren van een korte beweging van enkele seconden tot een complete verkoopfilm, eventueel gecombineerd met stills en videobeelden. Dit alles kan ondersteund worden door muziek en een voice-over. Aangezien ieder product anders is, zal ook iedere animatie/film zijn eigen karakter krijgen. Wij gaan daarom graag samen met u om de tafel zitten om te kijken wat in uw geval de beste aanpak is. Op basis hiervan kunnen wij een storyboard maken welke de verdere leidraad zal zijn voor het creatieve proces om tot een originele productie te komen. Films en animatie worden door ons geleverd op een professioneel uitziende DVD en/of in een videoformaat dat u kunt gebruiken in uw website.

Wij maken uw commercial geschikt voor uitzending op tv en kunnen deze ook aanmelden bij de belangrijkste tv-zenders.
Onze producten kunnen door ons ook geschikt gemaakt worden voor 3dtv (stereoscopisch). De beleving van uw film wordt nog groter door het echte 3D effect. Er zijn verschillende technieken beschikbaar, zowel met als zonder speciale bril.

Video productie
AA Marketing Agency is een full service audiovisueel video productiebedrijf voor bedrijfsfilms, videoproducties, bedrijfspresentaties en promotiefilms. AA Marketing Agency produceert audiovisuele video producties en presentaties van uw bedrijf. Wij staan voor betaalbare videoprodukties, bedrijfsvideo, videoreportages en videoproducties en bedrijfspresentaties.
AA Marketing Agency produceert betaalbare bedrijfsfilms, videoproducties en bedrijfspresentatie voor bedrijven, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties.

Video animatie
Met een goede bedrijfspresentatie op video, cd-rom of DVD heeft u een aantrekkelijk marketing instrument in handen om potentiele klanten te overtuigen van de kwaliteiten van uw onderneming. AA-Marketing Agency maakt gebruik van 3CCD camera's voor opname van videofragmenten zodat de kwaliteit en het kleurgebruik in de video optimaal is. Als u door ons een bedrijfvideo of animatie laat maken maken wij eerst een aantal proefconcepten dat wij aan u presenteren zodat u mee kan denken over de manier waarop u uw onderneming in de markt wilt zetten.


ALGEMENE VOORWAARDEN | CONTACT